reportatge

La força del futbol

El Lusitans col·labora amb l’Associació Andorrana Contra el Càncer amb un recol·lecta en el duel davant el Penya Encarnada.

La força del futbolC. G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

l Futbol Club Lusitans es va bolcar diumenge passat contra el càncer de mama tot fent una recol·lecta de diners abans de l’enfrontament que va disputar a la Borda Mateu davant el Penya Encarnada. Una iniciativa que, tal com explica el director general del primer equip, César Gomes, va ser de l’Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca), ja que “dins de la directiva existeixen vincles amb ells”. Des de l’entitat no s’ho van pensar ni dues vegades a l’hora d’acceptar la col·laboració i Gomes indica que “és clar que, malauradament, cada dia es donen més casos d’aquesta malaltia i no ho hem d’oblidar”. Jugadors, directius i membres de l’Asandca es van fotografiar conjuntament abans de l’inici del matx (amb el permís de la Federació Andorrana de Futbol) i els més menuts de la base del Lusitans van encarregar-se de repartir als aficionats que estaven a la graderia una sèrie de tríptics de prevenció.

Sobre la quantitat recaptada l’scouter comenta que “la xifra exacta no la sabem, n’hi va haver que van aportar més o menys, tot i que qualsevol ajuda és benvinguda”. El mateix protagonista confirma que això no s’atura en aquest punt, ja que “la setmana que ve mantindrem una reunió per mirar de continuar units. Sense salut no hi ha esport”.

tracking