El Reial Madrid alleuja la crisi

Els blancs superen Las Palmas i tornen a vèncer després de dues derrotes

El Reial Madrid va redreçar la dinàmica que havia fet saltar les alarmes aquesta setmana. Després de la derrota a Montilivi diumenge passat, i a Wembley dimecres en Champions, el conjunt dirigit per Zinedine Zidane necessitava una victòria per alleujar el moment tèrbol. Al davant tenia el candidat perfecte. Las Palmas, penúltim a la taula, estava encara pitjor i el Reial Madrid ho va aprofitar per millorar la situació i situar-se de nou a vuit punts del Barça.

La primera part no va ser gaire brillant, i de fet els madrilenys no van trobar porteria fins al minut 41, quan Casemiro va fer el primer gol de cap del curs per als blancs en una jugada de córner.

A la segona meitat, el Madrid va fer un pas endavant i va mostrar més efectivitat davant un Las Palmas sense recursos ofensius. Marco Asensio va fer el segon passats els 11 minuts de la represa enviant un míssil des de fora de l’àrea al fons de la xarxa. 18 minuts més tard, Isco va fer el tercer culminant un contraatac que situava el 3-0 final.

El dia d’ahir també va tenir un altre resultat destacat, el del Girona, que va sumar un nou triomf i va allargar el seu moment dolç guanyant al camp del Llevant gràcies als gols de Borja Garcia i Stuani (1-2).