automobilisme sobre gel

Les Crèdit Andorrà GSèries tornen el 2018 amb canvis

Les dues categories se separaran en jornades de matí i de tarda

Les Crèdit Andorrà GSèries tornen el 2018 amb canvisJAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Crèdit Andorrà GSèries tornaran a principi d’any amb algunes novetats. El campionat de velocitat sobre gel organitzat per l’Automòbil Club d’Andorra tindrà cinc proves (els dissabtes 13 i 20 de gener, i 3, 10 i 24 de febrer, a més del 3 de març com a data de reserva) i se celebrarà al circuit d’Andorra-Pas de la Casa.

No hi haurà canvis en l’aspecte del reglament tècnic, però sí que n’hi haurà en l’esportiu. Es mantindran les dues categories, GSèries i GSèries2, però se separaran en jornades de matí i tarda per tal que no interfereixin entre si. Així, entre les 9 i les 13 hores es farà la categoria reina, i de 15 a 19 hores serà el torn de la petita. L’altre gran canvi serà la simplificació del programa i els pilots faran cinc tandes: escalfament, entrenaments lliures, qualificació, sèrie i finals. La qualificació no atorgarà punts, però establirà la graella de sortida, la sèrie en donarà als 12 primers i les finals, a tots els participants.

Les Crèdit Andorrà GSèries també tindrà nou màxim responsable dins de l’ACA, que serà Àlex Bercianos, amb la col·laboració de Berta López i Alícia Rayo, mentre que Marc Fortuny serà l’encarregat de la pista.

tracking