La sub-19, al Preeuropeu de Bòsnia

La plantilla de Jesús Lucendo inclou bona part de debutants a la categoria

La sub-19, al Preeuropeu de BòsniaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció de futbol sub-19 disputarà la setmana vinent el Preeuropeu de la categoria a Bòsnia i Hercegovina, on s’enfrontarà a l’equip local, França i Geòrgia. L’equip de Jesús Lucendo presentarà diverses novetats respecte a la competició que va fer-se l’any passat al Principat, perquè molts dels nois ja han passat l’edat per competir en categoria sub-19. Respecte a la plantilla, el seleccionador va afirmar que “són jugadors acostumats a competir a bon nivell i no tinc cap dubte que ho faran. Després els resultats seran els que seran, però el nivell de l’equip és competitiu i la gent, treballadora i humil.”

Etiquetes:

Pel tècnic, l’objectiu és “seguir amb la feina que s’està fent a la base. La sub-17 acaba de competir a bon nivell, la sub-21 també treballa bé i l’absoluta ha fet una fase espectacular. Nosaltres hem de seguir aquesta estela”. Al torneig de l’any passat a casa, Andor­ra va finalitzar en tercer lloc després de superar Liechtenstein per 4 a 2 i perdre contra Israel 2 a 3 i davant d’Escòcia per 0 a 3. Respecte d’aquest fet, Lucendo va afirmar: “Ens marquem l’objectiu de millorar sempre el que hem fet. Si l’any passat vam fer un bon torneig a casa ara ho hem d’intentar millorar tot i jugar a fora. Quan acabin els partits la sensació ha de ser d’haver competit a un molt bon nivell contra qui sigui.”

El debut de la selecció sub-19 serà dimecres vinent a les 13.00 hores contra França, la principal favorita, segons el tècnic. El segon matx serà dissabte 11 amb Geòrgia, un combinat que “té un gran nivell, tot i semblar un equip modest”, i els tricolors tancaran el Preeuropeu dimarts 14 amb el matx contra l’amfitriona, Bòsnia i Hercegovina.

tracking