Joan Peñarroya

“Venim d'un moment difícil”

El vestidor del Bàsquet Club MoraBanc Andorra es va tenyir ahir de Halloween, tenint en compte aquestes dates, i finalment la història no va ser terrorífica per als interessos tricolors.

“Venim d'un moment difícil”

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El vestidor del Bàsquet Club MoraBanc Andorra es va tenyir ahir de Halloween, tenint en compte aquestes dates, i finalment la història no va ser terrorífica per als interessos tricolors. Al ritme de la famosa cançó de Thriller, de Michael Jackson, els jugadors andor­rans van celebrar el voluminós triomf davant el Levallois Metropolitans. Una victòria històrica per al club, la primera europea en una fase regular, tal com va recordar Joan Peñarroya. “Estem en el procés de consolidar la trajectòria d’aquesta entitat”, va indicar el tècnic, mentre que sobre el matx va explicar que tenien clar “que havia de desenvolupar-se a un ritme alt i si anem assolint molts aspectes tant ofensius com defensius és realment probable que guanyem”. Peñarroya va somriure en diversos trams del xoc i preguntat pel que li van demostrar els seus homes va voler deixar clar que està “força més content de l’enfrontament de diumenge contra el Tenerife que el d’avui [ahir]. És cert que no hem patit, encara que no hem d’oblidar que venim d’un moment difícil i és el que vull transmetre”. Van aprofitar la comoditat de la victòria per donar descans a Oliver Stevic i Andrew Albicy. Avui tenen festa merescuda.

EL RIVAL

“Ens han ensenyat el nivell Eurocup”

FRÉDÉRIC FAUTHOUX.

L'Entrenador del Levallois Metropolitans va presentar-se a la sala de premsa amb la mirada derrotada i va deixar clar des d’un primer moment que “el MoraBanc ens ha ensenyat el nivell de la competició europea”, al que hi va afegir: “Ens ha mancat molta intensitat i treball, és a dir, del que es nodreixen els conjunts de la Lliga espanyola, que conec força bé.” Fauthoux va explicar sobre l’absència de Klemen Prepelic que espera “que no sigui greu, s’ha fet un cop al genoll. En qualsevol cas han merescut vèncer”.

tracking