Ter Stegen dona els 3 punts

El germànic evita que Aduriz obri la llauna i després de la diana de Messi es fa amo i senyor de la porteria amb intervencions de mèrit

Ter Stegen dona els 3 punts

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Evadit totalment de la declaració unilateral d’independència i de l’article 155, el Futbol Club Barcelona va mantenir la calma i va aconseguir ahir derrotar el rocós Athletic de Bilbao per 0 a 2, en un xoc en el qual més va brillar va ser el porter Marc-André Ter Stegen. El germànic va evitar que, al poc de començar, els locals obrissin la llauna en aturar un mà a mà a Aritz Aduriz i després de la diana de Leo Messi, al minut 37 de joc, en una fantàstica acció col·lectiva, va estar a l’aguait registrant fins a cinc intervencions de mèrit.

Els pals i travessers també van tenir protagonisme, arran que es van topar amb ells Messi i Paulinho Bezerra i el bilbaí Raúl García. La cita entre els dos equips es va desenvolupar com un autèntic espectacle i finalment Paulinho, totalment adaptat, va marcar el segon al temps afegit, en aprofitar un rebuig de Kepa Arrizabalaga, a canonada col·locada de Luis Suárez. Ernesto Valverde va tornar a San Mamés i per primer cop es va endur un triomf com a visitant, que serveix per mantenir el lideratge amb 28 punts, per davant del València, amb 24, mentre que l’Atlètic és quart en haver empatat a 1 al Wanda amb el Vila-real.

El Reial Madrid disputa avui (16.15 hores) un partit a domicili contra el Girona que al llarg de la setmana ha vingut marcat per la delicada situació política que es viu a Catalunya. En qualsevol cas, l’organització de la lliga espanyola no va fer cap valoració al respecte i el xoc es jugarà sense cap tipus de problema, tal com van afirmar l’alcaldessa de la ciutat i membres autoritzats del conjunt blanc-i-vermell. Els gironins estan amb els nervis d’un primer dia d’escola, perquè serà la primera vegada que el Madrid visiti el Municipal de Montilivi, i el tècnic, Pablo Machín, va deixar clar que “la motivació està garantida. Tots els jugadors esperen partits així”, mentre que l’entrenador madridista, Zinedine Zidane, va assegurar, pel que fa a la relació amb el tema polític, que “només és un duel de lliga i no pensem en el context que l’envolta”. Zidane també va explicar que seran baixa Keylor Navas, Gareth Bale, Mateo Kovacic i Dani Carvajal, per lesió, i alhora va confirmar que farà rotacions dins de l’onze inicial amb vista a la Champions.

tracking