El MoraBanc suma la segona victòria des de la defensa

Els de Joan Peñarroya reaccionen a un inici terrible en atac i acaben tombant al Tenerife (58-48)

El MoraBanc suma la segona victòria des de la defensaFernando Galindo

El MoraBanc Andorra estava faltat de confiança per la mala dinàmica de resultats i necessitava una victòria. Avui, contra l'Iberostar Tenerife tenia una oportunitat per redirigir les aspiracions, però totes les males sensacions amb les quals arribava el conjunt del Principat s'han vist clarament en atac només començar.

El MoraBanc ha sumat només cinc punts al primer quart i arribava amb 18 a la mitja part. Per contra, a l'altra banda, s'han fet les coses bé i han fet que el Tenerife també fallés i arribés amb només cinc punts d'avantatge al descans (18-23).

A la represa, el MoraBanc ha sortit millor i en l'últim quart ha aparegut un Jaime Fernández espectacular en atac per encarrilar la victòria, que ha acabat sent còmoda i tot malgrat la poca anotació (58-48).

El base madrileny,amb 19 punts i 23 de valoració,ha liderat la segona victòria, que ha estat gestada en la defensa. Tant és així que ha estat el partit amb menys anotació del Tenerife en ACB i el que menys punts ha encaixat el MoraBanc.