El Liverpool demana 150 milions d'euros per Coutinho

El club anglès estaria disposat a vendre’l al Barça al mercat d’hivern

El Liverpool demana 150 milions d'euros per Coutinho

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Barcelona va tancar el mercat de fitxatges d’estiu amb sensació d’insatisfacció ja que li van quedar fer una o dues incorporacions. Una era la Philippe Couti­nho, pel qual el Liverpool va rebutjar qualsevol oferta de l’entitat blaugrana. No obstant això, a dos mesos vista el club ja està treballant de ple en el mercat d’hivern i l’objectiu prioritari serà novament incorporar l’internacional brasiler. Des de Barcelona ho veuen cada vegada més a prop i creuen que serà possible fitxar Coutinho al gener.

Segons informava ahir Mundo Deportivo, el club anglès hauria comunicat que aquesta vegada està disposat a negociar per ell, situant el preu de venda ni més ni menys que en 150 milions d’euros. Aprofitant la gala dels premis The Best de dilluns passat a Londres, un dels agents del jugador ho va fer saber als representants del Barça.

Un dels factors que haurien fet que Coutinho ara fos transferible a diferència de l’estiu és una deterioració de la relació amb l’entrenador, Jürgen Klopp, segons va informar Sport. El brasiler ha mostrat des del primer moment la voluntat de vestir de blaugrana amb Messi i companyia.

tracking