ACB Lliga Endesa

“Mereixíem acabar més relaxats”

“Mereixíem acabar més relaxats”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Patint, però per fi es va aconseguir la primera victòria de la temporada després de tres partits en què els finals ajustats no van sortir-li a favor al MoraBanc. Ahir sí que va succeir, però per a Joan Peñarroya no s’hauria d’haver arribat a demanar l’hora als instants finals després que en trams del partit s’hagués arribat a dominar el marcador per més de 10 punts. “No hauria d’haver estat un partit per acabar a cara o creu, com ha passat. Ens mereixíem acabar-lo més relaxats, però ha estat un altre matx com els anteriors que havíem perdut. Hem de millorar els finals”, va dir el tècnic.

El fet que sortís cara, però, va canviar la sensació final i Peñar­roya estava satisfet amb les millores de l’equip. “Estic content per la victòria, que era del que es tractava, però estic content perquè durant tres quarts de partit hem estat l’equip que volíem ser. Hem tingut la capacitat de controlar el ritme que més ens interessava”, va explicar l’egarenc.

Sobre el moment de patiment del final, va indicar que “la situació pel que fa a victòries ens perjudica i ens genera desconfiança. El nostre final de partit és del típic equip que necessita sí o sí la victòria davant un rival que juga excel·lentment aquests moments”.

EL RIVAL

“La diferència És que entri un tir o no”

Luis Casimiro. El tècnic del Gran Canària

va assegurar que l’equip va competir bé als últims minuts, en els quals va considerar que vam millorar “en defensa i hem competit per guanyar o empatar”. No obstant això, va dir: “Hem estat durant la meitat del partit concedint massa cistelles fàcils.” També va parlar de la diferència entre aquest resultat i el del Fuenlabrada: “La diferència és que anotin un tir o no. No hi ha gaire diferència de treball. M’imagino que en sou conscients aquí. El dia del Fuenlabrada va entrar i el nostre no.”

tracking