El MoraBanc encara no coneix la victòria

Els de Joan Peñarroya cauen a Múrcia en el tram final (81 a 77) i encadenen tres derrotes seguides en tres jornades

El MoraBanc encara no coneix la victòriaACB PHOTO

El Bàsquet Club MoraBanc Andorra encara no sap el que és guanyar en aquesta lliga Endesa 2017-2018, després de tres jornades. Els del Principat han caigut a domicili davant l’UCAM Múrcia per 81 a 77, una altra vegada després d’un final molt ajustat a cara o creu. La moneda ha tornat a caure del cantó contrari pels tricolors i ara el que els hi toca és canviar el xip per a l’estrena de dimecres a l’Eurocup contra l’UNICS Kazan de Quino Colom.

Pel que fa al partit, els andorrans l’han començat bé, però ràpidament els homes d’Ibon Navarro han reaccionat i posat terra de per mig. El primer quart ha acabat amb un electrònic de 25 a 23, mentre que durant el segon s’ha produit el baixó dels de Joan Peñarroya i els locals ho han aprofitat aconseguint una regna de 10 punts de diferència. El matx s’ha reprès amb un marcador de 43 a 36 i en aquest punt s’ha iniciat la remuntada andorrana. Els últims deu minuts el xoc s’ha igualat moltíssim i fins i tot un triple de David Walker ha significat el 62 a 63. Tot i la bona actuació de Przemek Karnowski (15 punts) no ha tingut encert des del tir lliure primer per quasi guanyar el matx i després per empatar-lo. Jaka Blazic s’ha jugat un triple amb el lluminós 80 a 77 per forçar una pròrroga, en aquesta ocasió sense fortuna