Espanya s'exhibeix i ja és al Mundial

Les dianes de Rodrigo, Isco i Thiago a Alacant van sentenciar Albània a la primera meitat

Espanya s'exhibeix i ja és al Mundial

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció espanyola va complir els pronòstics i va derrotar Albània per 3-0 amb una gran primera meitat. Amb aquest triomf, els de Julen Lopetegui van certificar matemàticament la seva presència al Mundial de Rússia l’estiu vinent.

El duel es va posar de cara ben d’hora per al combinat espanyol, que al minut 16 ja es va avançar al marcador gràcies a una diana de Rodrigo, que va aprofitar una passada d’Isco per controlar amb el pit i obrir el marcador amb una rematada amb l’esquerra. Pocs minuts després, Isco va deixar el rol d’assistent i va assumir el de golejador, i amb un gran xut va afusellar el porter albanès. Encara abans de la mitja hora de joc, va arribar el tercer d’Espanya, i és que el jugador del Bayern de Munic, Thiago Alcántara, va rematar de cap una gran centrada del jove futbolista de la Reial Societat, Álvaro Odriozola. A la segona meitat, l’equip espanyol va seguir buscant el gol i va tenir ocasions, però el marcador de l’estadi José Rico Pérez d’Alacant ja no es va tornar a moure i va quedar-se en el definitiu 3-0.

Un dels al·licients era veure com rebria l’afició alacantina Gerard Piqué. Tant quan es va anunciar el seu nom per megafonia, com durant el partit, la majoria de presents a l’estadi van optar per xiular al central del Barça i no pas per animar-lo, com alguns havien fet durant l’entrenament de dijous. A més, Piqué va veure ahir una targeta groga i no disputarà l’últim partit d’Espanya al Premundial dilluns vinent a Israel.

La nit europea d’ahir va deixar algunes sorpreses a la resta de matxs. Itàlia no va poder passar de l’empat a 1 a casa davant Macedònia, mateix resultat que va obtenir Croàcia com a local contra Finlàndia. Islàndia va golejar Turquia a domicili per 0-3 i Israel va guanyar a domicili Liechtenstein (0-1). També van aconseguir els tres punts a fora Gal·les sobre Geòrgia (0-1) i Ucraïna contra Kosovo (0-2). Àustria va guanyar Sèrbia 3 a 2 en un emocionant duel, i el combinat d’Irlanda es va desfer de Moldàvia per 2 a 0.

INIESTA SIGNA UN CONTRACTE DE PER VIDA AMB L'FC BARCELONA

L’FC Barcelona va anunciar ahir la renovació del migcampista Andrés Iniesta de manera vitalícia. El jugador va agrair el gest al club i va declarar que “és un dia especial per a mi per poder seguir a casa meva”, i va afegir que no s’aferrarà a aquest contracte i que “seguiré fins que el cos i la ment aguantin. La meva vinculació i amor a l’entitat no em portarà mai a confrontar”. Per la seva banda, el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, també va mostrar la seva felicitat “després de 118 anys d’història, el Barça fa el seu primer contracte vitalici a un jugador especial”. Iniesta va arribar al club fa 21 anys, quan en tenia 12.

tracking