Trial

La federació espera poder tenir el Mundial el 2018

El president, Josep Puntí, assegura que encara estan parlant amb el promotor per mirar de tancar una data

La federació espera poder tenir el Mundial el 2018Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Motociclista Andor­rana (FMA) va rebre un cop dur en publicar-se un primer esbor­rany del calendari de les cites del Campionat del Món després que Andorra no estigués en aquest. L’entrada d’un nou promotor en l’organització de la cita, Sport7, ha fet canviar el sistema de funcionament i això hauria perjudicat Sant Julià a l’hora de poder acollir la més que tradicional cita mundialista del trial.

No obstant això, l’FMA encara lluita per aparèixer en el calendari una vegada es publiqui el definitiu. Així ho va assegurar el president, Josep Puntí, que va indicar ahir que “no està tancat que no tinguem el Campionat del Món. Seguim lluitant amb el promotor i els propers dies en sabrem alguna cosa. Per a nosaltres és important tenir una mànega del Mundial”. En cas de finalment no comptar amb la cita, voldran acollir una altra prova de renom per substituir-la. “L’altra possibilitat és acollir una cursa del Campionat d’Espanya de dos dies, que és més completa, hi ha totes les categories i porta més gent”, va dir el president de la federació.

Tot plegat ho va assegurar durant la presentació de la cita del Campionat d’Espanya que acollirà Sant Julià el 15 d’octubre. En aquesta, hi haurà totes les grans estrelles del Mundial, com el resident Toni Bou, Àdam Raga, Jaime Busto i Albert Cabestany, entre d’altres, a més d’uns vuit andor­rans, liderats per Xavi Casas, Miquel Font, Quim Arimany i el cadet Jordi Lestang.

tracking