Joan Peñarroya

“És un partit per aprendre”

“És un partit per aprendre”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“És un partit per aprendre. Ens ha de servir i no hem de buscar excuses. És cert que podríem haver guanyat qualsevol dels dos, però ens ha sortit creu.” Així valorava un Joan Peñarroya serè i autocrític la derrota contra el Fuenlabrada. Es va centrar en les mancances del seu equip i no buscava altres arguments. “No és el partit que volíem, ni el resultat que esperàvem. No ens hem trobat a gust gairebé mai. Tornem a tenir problemes de circulació al principi i no tenim fluïdesa en el nostre atac. Una altra vegada en defensa hem donat massa situacions fàcils de bàsquet al rival”, descrivia el tècnic del MoraBanc Andorra, que va parlar especialment del rebot (23 a 45 en aquesta faceta), en què el conjunt madrileny va ser molt superior. “No hem dominat el nostre tauler, és una realitat i ens priva del joc que ens agradaria fer. El que és estrany és que tinguem més llançaments que el rival, i si poguéssim rebotejar podríem llançar molt més que el rival”, assenyalava.

Peñarroya també va confirmar que Blazic no tenia res greu, a priori. “Està bé, per tensió tenia rampes als bessons i als isquiotibials i no ens ha pogut ajudar al final. En principi, res important en principi”, va comentar.

EL RIVAL

“Quan un partit és de bojos un es torna boig”

Bnéstor garcía.

El tècnic del Fuenlabrada es va contenir després de la segona victòria del seu equip en dos partits. “Ha estat un duel molt igualat, en què els dos equips han jugat molt intensos, amb una diferència mínima. Hem tingut la fortuna de guanyar”, exposava García. Sobre el moment en què semblava que tenien el partit guanyat al darrer quart va dir que “l’altre equip ha fet les coses bé perquè nosaltres cometéssim errors.” A més, va indicar que “quan un partit és de bojos un es torna encara més boig”, sobre un duel mogut fins al final.

tracking