Bartomeu no descarta una altra lliga

En cas d’independència diu que els socis i el club hauran de triar competició

Bartomeu no descarta una altra lliga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president del Futbol Club Barcelona, Josep Maria Bartomeu, es va mostrar ahir partidari del dret a decidir davant els mitjans de comunicació. Es va poder escoltar un Bartomeu representant un club que sempre defensarà “la llibertat d’expressió i la democràcia”. Prenent aquests valors fonamentals, en ser preguntat per on jugaria el Barça en cas que Catalunya esdevingués un país, va explicar que “és un tema que valorarem amb calma si arriba el moment. En cas d’independència, el club i els socis hauran de decidir a quina lliga voldran estar” (no va especificar entre quines es podria triar).

Que els blaugrana disputessin el matx de diumenge passat davant Las Palmas va aixecar moltes butllofes entre la parròquia culer i fins i tot va provocar dimissions dins de la junta directiva, la més sonada la del vicepresident Carles Vilarrubí. Pel que fa a jugar a porta tancada, va explicar que “vam expressar rebuig i condemna enèrgica a l’ús abusiu i indiscriminat de la violència per evitar el dret a vot de milions de ciutadans”. I hi va afegir que “suspendre el partit era parlar un minut del tema, competir a porta tancada, 90”. El màxim mandatari barcelonista també va voler solidaritzar-se amb les víctimes catalanes de la repressió. El Barça va anunciar que se sumarà avui a la vaga general.

D’altra banda, Gerard Piqué va arribar ahir a la concentració amb la selecció espanyola i va ser rebut enmig d’un ambient certament hostil. El defensa central va saltar a la gespa del camp de la ciutat del futbol de Las Rozas (Madrid) i va haver d’escoltar xiulets, insults lamentables fent referència a la seva mare i crits de “fora, fora, fora!”

tracking