Automobilisme

La primera cursa de la Pujada a Ordino-Arcalís s'ajorna a causa de la boira

La primera cursa de la Pujada a Ordino-Arcalís s'ajorna a causa de la boira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pluja i una densa boira que dificultava en excés la visibilitat va obligar ahir a posposar la primera cursa de la Pujada a Ordino-Arcalís, que estava prevista a mitja tarda. Els participants van poder realitzar una bona part dels entrenaments, però les condicions van empitjorar i van obligar a aturar l’acció.

De fet, durant el matí el bon clima acompanyava els pilots, però el cel es va anar ennuvolant gradualment a mesura que es van anar fent les pujades d’entrenaments, fins que va aparèixer una fina i constant pluja que va derivar en l’aparició de la densa boira a la part alta de la pujada, la qual va portar la direcció de carrera a aturar la competició durant la jornada d’ahir.

Si la meteorologia ho permet, avui es reprendrà l’activitat prevista inicialment. La carretera es tancarà a les 8 hores i l’inici dels entrenaments es durà a terme a les 8.30 hores. Posteriorment, a partir de les 9.45 hores, es faran tres mànigues de cursa consecutives. Aquesta tercera edició de la Pujada a Ordino-Arcalís, prova final del Campionat d’Espanya, de França de segona divisió i dels Pirineus, a més d’antepenúltima del de Catalunya, compta amb un total de 37 cotxes participants.

tracking