El Vall Banc es juga seguir imbatut en un nou clàssic contra el Tic Tapa

El Vall Banc es juga seguir imbatut en un nou clàssic contra el Tic Tapa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nou clàssic entre el Vall Banc Santa Coloma i el Tic Tapa Sant Julià enceterà avui (12 h) la tercera jornada de la Lliga Multisegur Assegurances. En joc hi haurà el lideratge i la imbatibilitat dels colomencs, que van assolir els triomf en les dues primeres jornades i encara no han encaixat cap gol. Els lauredians, per la seva part, acumulen un empat i un triomf i volen continuar a la part alta de la classificació.

Etiquetes:

A la mateixa hora es durà a terme un altre enfrontament, entre l’FC Encamp i la Penya Encarnada, a Prada de Moles. Ambdós han sumat dues derrotes i en aquest duel pot arribar el primer triomf per a algun dels dos.

Per la seva part, l’altre líder imbatut protagonitzarà el partit de les 16 h. S’enfrontaran la UE Santa Coloma i l’Inter Club Escaldes i, curiosament, és el segon el que defensa aquesta imbatibilitat, mentre que el primer encara no coneix el triomf aquest curs.

Finalment, l’enfrontament entre la UE Engordany i l’FC Lusitans tancarà la tercera jornada abans de l’aturada de la competició pels compromisos de la selecció. Ocupen el tercer i cinquè lloc a la classificació, respectivament, amb un triomf i un empat per al primer i una victòria i una derrota per al segon.

tracking