La grossa, per al Múrcia i el Fuenlabrada

Barça i Reial Madrid ja coneixen els rivals per als setzens de final de la Copa

La grossa, per al Múrcia i el Fuenlabrada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sorteig dels emparellaments de setzens de final de la Copa del Rei va anar acompanyat novament de les tradicionals imatges dels equips de segona divisió B celebrant els seus enfrontaments amb els grans de la lliga. La grossa aquesta vegada els va tocar al Reial Múrcia, que s’enfrontarà a l’FC Barcelona en aquesta ronda, i al Fuenlabrada, que conformarà el derbi davant el Reial Madrid.

Etiquetes:

Les càmeres que recollien les reaccions dels equips de segona B també van estar fixades ahir en un equip amb presència andor­rana. El Lleida Esportiu Terraferma, amb Max Llovera, va ser emparellat amb la Reial Societat i no van poder festejar la grossa. La resta de duels per als setzens són el Cartagena-Sevilla, l’Elx-Atlètic de Madrid, el Formentera-Athletic de Bilbao, el Ponferradina-Vila-real, el Saragossa-València, el Numància-Màlaga, el Valladolid-Leganés, el Cadis-Betis, el Tenerife-Espanyol, el Getafe Alabès, el Deportiva-Las Palmas, el Girona-Levante i l’Eibar-Celta.

Els enfrontaments d’anada dels setzens de final es disputaran entre el 24 i 26 d’octubre, mentre que els de tornada seran entre el 28 i el 30 de novembre.

BENEDITO DONA PER ACABADA LA MOCIÓ I DENUNCIA EL BARÇA

Agustí Benedito va anunciar ahir que donava per acabada la moció de censura a la directiva del Barça. L’excandidat a la presidència va assegurar que tenia 12.504 signatures (en necessitava 16.570 per promoure un referèndum), però que no les entregarà al club ja que després que un notari les verifiqués les havia destruït perquè “no em refio de la directiva”. Benedito va explicar, a més, que havia interposat una demanda ordinària contra el Barça per la data límit de l’entrega de firmes, un tema de controvèrsia entre les dues parts des de l’inici del procés. “La justícia ens donarà la raó”, va assenyalar Benedito.

tracking