Bàsquet

La FEB no ratifica l'acord de l'assemblea de l'ACB

La FEB no ratifica l'acord de l'assemblea de l'ACB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Assemblea General de l’ACB va arribar dilluns a un acord que ahir havien de ratificar la Federació Espanyola de Bàsquet i el Consell Superior d’Esports en una reunió a tres bandes, però aquesta trobada tripartida no va fer més que evidenciar el trencament i les distàncies que hi ha actualment entre la FEB i l’ACB.

En el rerefons de tot hi ha el nou sistema de finestres internacionals ideat per la FIBA, que aturarà les competicions nacionals per tal que es disputin partits de seleccions classificatoris pel Mundial de la Xina del 2019. L’Eurolliga no s’aturarà durant aquestes jornades, i els clubs de la màxima competició continental van anunciar que no cedirien els seus jugadors als equips nacionals per aquests duels.

Després de la reunió d’ahir, la Federació Espanyola de Bàsquet va emetre un comunicat on explicava la seva postura, que passa abans que res per arribar a un acord per solucionar el tema dels partits de seleccions, perquè segons l’organisme “la situació actual compromet la presència de la selecció espanyola al Mundial del 2019 i als Jocs Olímpics del 2020”, i va afegir que “la FEB es mantindrà en espera de les conversacions entre Eurolliga i FIBA”.

tracking