Pàdel

Presentarà el ple

La venda d’entrades per al Vall Banc Andorra Open va a un ritme molt elevat i s’espera omplir les grades del Principàdel

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’organització del Vall Banc Andorra Open del World Padel Tour (WPT), a càrrec del Club Principàdel, està ultimant els detalls de cara al torneig, que comença diumenge amb les pre-prèvies i les prèvies, i s’allargarà fins al diumenge de la setmana vinent, el dia 1 d’octubre. L’expectació al voltant d’aquesta primera edició és gegant, i així ho demostren la venda d’entrades. Les del dissabte 30, el dia de les semifinals, ja estan totes exhaurides, mentre que només queden un 20% disponibles de les de diumenge, que es disputen les finals, i que segurament també s’esgotaran, i un 30% de les de divendres. Són les tres jornades potents, que faran que les grades al voltant de la pista central instal·lada al Principàdel, que tindran una capacitat de gairebé 1.500 persones, presentin el ple.

Un fet que des de l’organització valoren molt positivament, ja que aquest era un dels eixos centrals per a un bon funcionament de la primera edició a Andorra. “Tenim moltes entrades venudes, que és el més important. A partir d’aquí, l’equip s’està esforçant perquè surti tot el millor possible”, assegurava Brenda Laredo, responsable de Màrqueting i Comunicació de la cita i que forma part d’un equip de 50 persones, entre personal del Principàdel, WPT i voluntaris, que vetllaran pel bon funcionament del torneig al llarg de la setmana.

L’afluència serà menor dimecres i dijous, ja que són dies laborables, i és el que sol passar en totes les proves del WPT. Estan un 10% i 20% venudes, respectivament. No obstant això, l’afluència al llarg de la setmana serà considerablement elevada, amb entre 4.500 i 5.000 persones assistint i pernoctant a Andorra durant la setmana del torneig.

Els dies anteriors al dimecres es duran a terme les pre-prèvies i les prèvies, per a les quals l’accés per part del públic serà gratuït. Aquestes no es disputaran íntegrament al Principàdel, ja que Caldea també acollirà partits a les seves pistes. “Ho hem enfocat més com a projecte de país, i hem volgut que Caldea entrés com a partner amb les seves pistes de pàdel i acollir les pre-prèvies i les prèvies entre els dos llocs”, asse-nyala Laredo.

Ahir es va començar a muntar la pista central, i des de divendres estan instal·lant les grades, així com les llotges. Tot estarà completament muntat dissabte, incloent-hi el food corner, és a dir, la zona de restauració, i el village esportiu, del qual s’encarregarà Viladomat. Aquest any l’estructura serà outdoor, però per a l’any vinent la intenció és que es puguin disputar els partits a cobert.

Tres ‘Wild Cards’ per Andorra

Ahir a les 12 hores es van tancar les inscripcions per a l’Open d’Andorra i ho van fer amb un total de 122 parelles inscrites entre homes i dones, de les quals 56 (28 de cada sexe), accedeixen directament a la fase final. Per la seva part, 47 parelles masculines i 20 de femenines es disputaran quatre places per entrar al quadre final, format per 32 equips. Entre aquestes 122 parelles inscrites en total, n’hi ha tres amb presència andorrana, que han rebut una Wild Card. El tennista andorrà Jean Baptiste Poux ha estat convidat i formarà parella amb l’argentí resident a Mataró Schugar Puchalvert. També el resident al Principat Agustí Morales jugarà amb el jove Arnau Iñíguez. I en noies, la presidenta de l’Agència Andorrana Antidopatge, Natàlia Font, formarà part de la cita juntament amb Lídia López.

En la llista d’inscrits també hi apareixen tops mundials, com Fernando Belasteguín i Pablo Lima, o les germanes María José i María Pilar Alayeto. Seran els favorits i els que atrauran més públic, així com més visualitzacions arreu del món. GolTV retransmetrà les semifinals i les finals, mentre que les jornades prèvies hi haurà l’streaming per YouTube.

Presentarà el ple

tracking