La lliga arrenca diumenge amb un nou patrocinador

La competició nacional passa a dir-se Lliga Multisegur Assegurances

La lliga arrenca diumenge amb un nou patrocinadorFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana de Futbol i Multisegur Assegurances han arribat a un acord de patrocini que implica que la primera divisió de la Lliga nacional de futbol passi a anomenar-se des d’ara Lliga Multisegur Assegurances. El contracte serà vigent per a un any, tot i que ambdues parts van manifestar la intenció que s’allargui durant més temps.

Etiquetes:

El representant de la compa­nyia d’assegurances, Jaume Talarn, va confessar que “fa anys que prevèiem fer patrocinis en el món de l’esport”, i va afirmar que van decantar-se pel futbol perquè “els seus objectius i valors s’alineen amb els nostres, i a més és la disciplina que més federats té al país”. Per la seva banda, el directiu de la FAF, Manolo Jiménez, va mostrar-se “agraït perquè apostin per la nostra lliga”.

Precisament la nova Lliga Multisegur Assegurances arrencarà aquest cap de setmana amb el favoritisme per al Vallbanc Santa Coloma, que s’ha endut la competició les últimes quatre temporades. El vigent campió debutarà contra la Penya Encarnada, i també es disputaran la UE Santa Coloma-Lusitans, el Tic Tapa Sant Julià-UE Engordany i l’FC Encamp-Inter Club d’Escaldes.

tracking