automobilisme

De la Casa venç a Astúries i ja és segon de la general

Marcel Besolí tornarà amb una cita del Campionat del Món de ral·lis

De la Casa venç a Astúries i ja és segon de la generalFOTOESPORT

El pilot d’automobilisme Gerard de la Casa va disputar el cap de setmana passat la 13a Pujada al Sueve (Astúries) i va finalitzar en la primera posició a la categoria turimes, podent així sumar un doble premi, ja que va guanyar una plaça a la classificació general. Actualment ocupa el segon lloc i es troba a poc més de tres segons del líder, Ismael García. L’andorrà de l’equip Baporo Motorsport va assegurar que “el triomf absolut va ser per a un classe CM. Doncs amb l’asfalt mullat les nostres opcions al lideratge haurien augmentat”.

El corredor del Principat Marcel Besolí tornarà a competir després d’una campanya sense fer-ho, al Ral·li RACC Catalunya– Costa Daurada, cita del Campionat del Món de ral·lis que se celebrarà del 6 al 8 d’octubre a la localitat tarragonina de Salou. Besolí va explicar de cara a la prova que “el vehicle serà un Peugeot 208 R2 preparat per Mavisa Sport. A la meva mà dreta repetirà Xavi Carulla, mentre que al parc d’assistència seran els tècnics del preparador esmentat els que duran a terme el manteniment i reparació dels imprevistos que puguin sortir”. Edgar Montellà es va adjudicar el primer triomf absolut a la 2a Pujada al Coll del Vidre, cursa vàlida per al Campionat de la Comunitat Valenciana de Muntanya. Montellà va dir que “ha estat una excel·lent experiència”.