La sub-21 vol tornar a puntuar en el debut a casa

La sub-21 vol tornar a puntuar en el debut a casaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció sub-21 de futbol disputarà aquesta tarda (18.00 hores) a l’Estadi Comunal la segona jornada del Preeuropeu de la categoria davant d’Ucraïna. Al primer partit, els homes de Justo Ruiz van aconseguir sumar un empat a Letònia i afronten el matx d’avui amb la intenció de tornar a obtenir algun punt: “És el nostre objectiu cada partit, intentar puntuar i millorar cada fase que disputem. Començar un Preeuropeu empatant a fora il·lusiona i dona moral i energia per a la resta de duels.”

Etiquetes:

El seleccionador no tindrà a la seva disposició Jordi Aláez, que va ser expulsat a l’últim matx, ni Èric de Pablos, Cristian Sánchez i Aleix Bové, per les lesions que arrosseguen. Ruiz ha preparat una convocatòria de 18 jugadors, entre els quals Max Llovera, Aarón Sánchez i Àlex Martínez, que van arribar al país ahir a la nit després de disputar els dos partits de classificació pel Mundial amb la selecció absoluta a Suïssa i les Illes Fèroe.

Per l’entrenador de la sub-21, les claus per sumar algun punt contra els ucraïnesos passa per “intentar que no s’avancin al marcador i tenir la capacitat de recuperar pilotes i sortir ràpid al contraatac. I també aprofitar al màxim l’estratègia a les jugades a pilota aturada”.

tracking