Bàsquet

Eslovènia es manté invicta després de superar Grècia

Finlàndia necessita dues pròrrogues per desfer-se de Polònia

Eslovènia es manté invicta després de superar Grècia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Eslovènia continua com una de les seleccions invictes a l’Eurobasket, juntament amb Espanya, Rússia i Croàcia, i ahir es va desfer amb suspens de Grècia per 78 a 72. El gran protagonista del partit va ser el jugador del Reial Madrid Luka Doncic, que va finalitzar el duel amb 22 punts, 5 rebots i 3 assistències, mentre que el jugador del MoraBanc Andorra Jaka Blazic no va anotar cap punt ni capturar cap rebot en els 9 minuts que va tenir sobre el parquet.

En un dels altres partits del grup A, Finlàndia va fer valer el factor pista i va guanyar Polònia per 90 a 87 en un matx que va tenir dues pròrrogues. Lauri Markkanen va guiar els finlandesos amb 27 punts i 9 rebots, mentre que el jugador del MoraBanc Andorra Przemek Karnowski va finalitzar amb 9 punts i 2 rebots. També ahir es van disputar la pallissa de França a Islàndia per 115 a 79 o el triomf d’Ucraïna per 88 a 81 sobre Geòrgia.

Durant la jornada d’avui tornen a entrar en escena els grups C i D (que es juguen a Romania i a Turquia), on destaquen l’Espanya-Romania, el Sèrbia-Turquia, el Bèlgica-Rússia o el Montenegro-Croàcia.

tracking