Bàsquet

El MoraBanc s'imposa al campió amb remuntada

Oliver Stevic, amb 21 punts i 7 rebots, el més destacat del matx

El MoraBanc va derrotar ahir el València Basket per 77 a 80 al segon i últim partit del Circuit de pretemporada Movistar, que s’ha disputat a Moralzarzal. Els tricolors van iniciar el partit amb una major intensitat defensiva que al duel de dissabte contra el Montakit Fuenlabrada i guanyaven els valencians per 17 a 21 al final del primer període, però abans del descans van capgirar el partit i van arribar al vestidor 39 a 33.

A la represa, el València Basket va obrir encara més escletxa fins als 10 punts, però els de Joan Peñarroya, liderats per Oliver Stevic, amb 21 punts, 7 rebots i 31 de valoració, van tornar a entrar al partit i només perdien de 3 abans de l’últim quart. Durant els últims 10 minuts el conjunt taronja va tornar a intentar distanciar-se, però els del Principat, amb una bona defensa i l’aportació d’Stevic i Jaime Fernández, van donar la volta al partit fins al 77 a 80 final a Moralzarzal.

Després de finalitzar el matx, el tècnic, Joan Peñarroya, va fer una “valoració positiva perquè veníem a treballar dins del procés de càrrega de pretemporada i ho hem aconseguit”, i va afegir que “el treball ha estat bo i hem donat les primeres pinzellades del que volem ser, però no podem extreure gaires valoracions perquè els equips encara estem verds”.

La següent cita tricolor serà la semifinal de la Lliga Catalana contra el Joventut, divendres.