El MoraBanc Andorra obre la pretemporada amb un triomf

Els de Joan Peñarroya tornen a jugar avui, contra el València Basket

El MoraBanc Andorra obre la pretemporada amb un triomfLLIGA ENDESA

El MoraBanc Andorra va estrenar-se al Circuit de pretemporada Movistar amb una victòria per 87 a 95 davant del Montakit Fuenlabrada. Els de Joan Peñar­roya van sortir endollats i al final del primer quart ja guanyaven d’onze punts. La dinàmica va seguir igual abans del descans, al qual es va arribar amb un marcador de 40 a 54. A la represa els tricolor van arribar a tenir una màxima diferència de 17 punts, però el conjunt madrileny va retallar fins al 87 a 95 final.

Entre els més destacats del partit, els quatre fitxatges del MoraBanc Andorra que van debutar ahir. Jaime Fernández va fer 14 punts, 7 assistències i 21 de valoració, Moussa Diagne, 13 punts, 11 rebots i 21 de valoració, John Shurna,15 punts, i Vlado Jankovic, 17 punts. També va tenir una bona actuació Oliver Stevic, que va anotar 16 punts, va capturar 3 rebots i va fer 20 de valoració.

Aquesta tarda (17.00 hores) els del Principat jugaran el segon matx, davant del València Basket.