Koldo Álvarez

“No es podia jugar gaire a futbol”

“No es podia jugar gaire a futbol”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’excés d’aigua va ser un tema recurrent en la roda de premsa de Koldo Álvarez posterior al partit. Va condicionar tot el joc de manera evident i el seleccionador nacional va creure que se’ls havia perjudicat més encara que a Suïssa. “Entenc que hi havia una diferència física al camp que era evident, però és cert que el guió del partit canvia per com estava al camp”, començava valorant el tècnic, que hi afegia que “no es podia jugar gaire a futbol i tècnicament l’equip que era millor tenia avantatge”. A més, l’entrenador de la tricolor matisava que “ens hem hagut d’aclimatar els dos equips a fer un joc directe, sense joc combinatiu ni passades per dins, i aquí ells han tret més profit que nosaltres”.

Sobre si hauria estat partidari de suspendre el partit –una opció que era bastant latent hores abans del xiulet inicial– va comentar que “nosaltres no prenem la decisió, sinó l’àrbitre i la comissió de la FIFA”, i indicava que “tots sabem com d’apretats van els calendaris de futbol i la dificultat d’ajornar partits”.

En clau esportiva, malgrat el resultat i la convincent victòria helvètica, Koldo va veure amb bons ulls la primera part, en què es va gaudir més de la possessió de la pilota. “És de valorar positivament l’esforç dels jugadors, de saber patir i estar junts per intentar treure el joc de Suïssa”, comentava el tècnic.

La selecció se centrarà en aquestes hores a recuperar-se al més aviat possible per estar al màxim en el duel de diumenge a les Illes Fèroe, en el qual esperen un guió totalment diferent, tot i que la previsió també assenyala que hi haurà pluja. “Confiem que el partit de diumenge serà molt diferent, perquè s’enfrontaran dos equips d’un nivell molt més similar que el que hi havia avui al camp”, concloïa.

tracking