La selecció trenca la bona ratxa amb una derrota amb Qatar

La selecció andorrana cau davant el Qatar i es trenca la ratxa positiva de tres enfrontaments sense perdre ni encaixar gol

La selecció trenca la bona ratxa amb una derrota amb Qatar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció andorrana va perdre ahir a la tarda davant el Qatar per zero gols a un en el segon amistós que va disputar enguany. Els homes que dirigeix el seleccionador, Koldo Álvarez, van afrontar el duel com una preparació de cara a les properes cites que tenen i es van veure superats pels homes de l’entrenador espanyol Félix Sánchez. El matx va arribar al descans amb empat a zero a l’e­lectrònic, després d’una primera part en la qual cap dels dos conjunts va aconseguir materialitzar cap ocasió; i al minut 73 de la segona meitat el davanter de 24 anys, Thaimn Qambar, va foradar la porteria que defensava Josep Gomes, després de transformar una jugada aïllada. El xoc va estar viu fins al final i va acabar amb l’expulsió de Sergio Moreno a l’afegit, que va saltar a la gespa d’un dels diversos camps de Saint George’s Park al 77 de joc.

Etiquetes:

“A nivell de resultat és clar que no podem marxar contents, ja que és una derrota [la primera del 2017 després de quatre matxs], encara que és cert quequant al treball doncs als primers 45 ha estat força bona”, va valorar Álvarez, que hi va afegir que “ens ha costat agafar el ritme enfront un gran rival amb molta qualitat ofensiva, que és certament semblant a Suïssa i ens ha servit per treballar varis sistemes. És una prova més que acceptable de cara els partits oficials que ens venen”. Feia 9 mesos i 277 dies que Andorra no rebia una diana i al respecte el tècnic va mostrar-se crític explicant que “sí, però sobretot ens hem d’esforçar perquè cites com aquestes ens permetin sumar, ja que sabem que tenim opcions i hem estat posats. Això és una bona lectura, tot i que és cert que als rivals els ha de costar molt més fer-nos un gol, no com el dels qatarians”.

De la seva banda, el defensor Lima, que com és habitual va sortir d’inici convertint-se així en l’esportista que més vegades ha vestit la samarreta del Principat, amb un total de 107 internacionalitats, va expressar que “són 20 anys i dos mesos, i la veritat és que és un orgull per a mi com a futbolista i andorrà formar part de la història del futbol”. Mentre que sobre el desenvolupament de l’enfrontament va dir que “ens hem trobat amb una selecció amb bastant més ritme que nosaltres i hem patit el seu salt físic. Ens serveix per millorar, per agafar el to i plantejar el pròxim partit”. Pel que fa a la ratxa de 342 minuts sense encaixar, va declarar que “ha costat moltíssim arribar-hi i és fruit de la feina. S’ha de valorar i hem d’estar contents, malgrat que el Qatar ens ha posat en problemes defensius”. El darrer a dir la seva va ser el migcampista que milita a la lliga finlandesa, Marc Vales, assenyalant que “a l’inici hem notat que estaven més rodats perquè duien diferents amistosos i veníem amb una càr­rega gran”. El 31 d’agost jugaran a Suïssa i el 3 de setembre hauran d’estar a les Illes Fèroe per a la classificació del Mundial del 2018.

DIVERSOS FUTBOLISTES QUE JUGUEN LLUNY DELS PIRINEUS DECIDEIXEN CANVIAR D'AIRES

Una gran majoria de futbolistes andorrans juguen al Principat, repartits entre la lliga andorrana i el Futbol Club Andorra de Primera Catalana. Ara bé, el país també compta amb una expedició de jugadors tricolors que competeixen lluny dels Pirineus i de cara al curs vinent alguns canviaran d’aires. El porter titular de la selecció andorrana, Josep Gomes, no tornarà a vestir la samarreta del CD Illescas de Castella la Manxa, conjunt amb el qual va quallar fantàstiques actuacions però no va poder evitar que consumissin el descens a Primera Preferent, en finalitzar la lliga a la divuitena plaça de 20 participants. Gomes va fitxar pels madrilenys de Las Rozas CF i mirarà d’ajudar l’entitat a ascendir a tercera divisió. Un altre que va abandonar la disciplina on va militar la campanya anterior va ser l’internacional Adri Rodrigues, l’esportista no va arribar a un acord econòmic per renovar el seu contracte amb el CP Villarobledo. Els també manxecs van superar la primera ronda del play-off d’ascens a segona divisió B i Rodrigues va ser una peça titular i clau en l’èxit del tram final de la temporada.

De moment el seu futur és una incògnita, de la mateixa manera que ho és el d’Iván Lorenzo del Benavarri de preferent d’Aragó, que compta amb ofertes de tercera, però encara no s’ha decantat. Finalment, Marcio Vieira complirà una altra etapa a l’Atlètic Montsó.

La selecció trenca la bona ratxa amb una derrota amb Qatar

tracking