Surf de neu

Lluís Marín finalitza el primer tram de recuperació

La seva intenció és tornar a competir durant el mes de desembre

Lluís Marín finalitza el primer tram de recuperacióXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís Marín ja es troba al Principat després de fer la primera fase de la recuperació en un centre de recuperació a Capbreton, França. El surfista de neu s’hi ha passat 15 dies per recuperar-se de l’operació de l’espatlla dreta a la qual va ser sotmès l’1 de juny passat, i va reconèixer que “l’estada a Capbreton ha anat força bé i ara estic millor. El que passa és que s’ha fet curta perquè el doctor em va recomanar estar-hi un mes, i al final només he pogut ser-hi 15 dies”. Pel que fa al procés de rehabilitació, Marín admet que “la mobilitat de l’espatlla ha millorat, encara que tinc alguns dolors però progresso tal com estava previst, perquè tot just fa 2 mesos i 10 dies de l’operació”.

L’esportista es perdrà la primera cita de la Copa del Món, a l’Argentina, i està en espera d’una visita mèdica per veure si pot tornar a competir el mes de desembre tal com estava previst: “La meva intenció és tornar a la competició al desembre, però a principi del proper més he d’anar a veure el cirurgià per saber què en pensa, però la meva intenció és agafar la taula a l’octubre”.

Cal recordar que el calendari té una cita marcada del 9 al 25 de febrer del 2018, quan se celebraran els Jocs Olímpics d’hivern de Pyeongchang, a Corea del Sud.

tracking