Reportatge

“Com a casa”

Per novena pretemporada seguida, l’FC Barcelona Lassa d’handbol ha completat una estada a Encamp que considera com un “talismà”. La voluntat és seguir venint més anys.

“Com a casa”COMÚ D'ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

És la nostra segona casa, per no dir la primera perquè el segon entrenament de cada pretemporada l’hem fet aquí”, començava argumentant el tècnic de l’FC Barcelona Lassa d’handbol, Xavi Pascual, sobre la seva novena estada seguida a Encamp. Després de cinc dies, avui tornen a Barcelona per seguir la preparació de cara a la Super Globe de final de mes a Qatar i donaran el relleu a la secció de futbol sala, que arriba demà. Un any més, l’entrenador blaugrana va lloar les instal·lacions del Principat. “Podem parlar de totes les meravelles i com ens trobem, i any rere any tornem a ser-hi i el tracte que tenim és perfecte”, comentava Pascual.

El capità, Víctor Tomàs, titllava de “talismà” Encamp per la gran quantitat de títols que s’han endut els dar­rers cursos que s’han iniciat al Principat. “Que continuem venint demostra que ens sentim bé aquí”, assenyalava Tomàs. L’equip és el dominador absolut de la competició espanyola, amb 7 títols seguits i 121 victòries de manera consecutiva. El gran repte sempre és la Lliga de Campions. “Som un equip dissenyat per lluitar per tots els títols. A Europa, l’objectiu és ser a la Final Four i, si podem, intentar donar un pas endavant més que l’any passat”, afegia el capità.

El contracte entre el comú i l’equip es renova de dos anys en dos anys i aquest 2017 compleix cicle. La voluntat és seguir. “Amb la secció d’handbol hi haurà predisposició per seguir”, concloïa Pascual.

tracking