Motociclisme

Sensacions positives per a Xavi Cardelús a les sessions lliures d'Estoril

Xavi Cardelús va seguir amb la preparació per a la cursa d’Estoril del Campionat d’Europa de Moto2 amb les dues últimes sessions d’entrenaments lliures. L’andorrà de l’equip Stylobike va continuar la seva progressió en una jornada marcada un altre cop pel fort vent al traçat portuguès, i va ser capaç d’aconseguir un registre sobre la seva moto d’1’44”6, que el va situar prop dels favorits a endur-se el triomf en aquesta categoria.

Després dels quatre entrenaments lliures de dijous i ahir, avui serà el torn de les dos sessions de qualificació que es faran a les 12.15 i 15.20 hores. Demà quedaran les curses que es correran a partir de les 13.00 i les 16.00 h. Cardelús arriba a la cita lusitana del Campionat d’Europa de Moto2 en 12a posició a la taula classificatòria, amb 23 punts, després de les tres primeres proves.