Inspecció d'hisenda al iot de Cristiano Ronaldo a alta mar

Una patrulla va abordar el vaixell a Formentera per un control rutinari

Inspecció d'hisenda al iot de Cristiano Ronaldo a alta mar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Agència Tributària duanera va registrar ahir a alta mar el iot en què Cristiano Ronaldo passa les vacances a l’illa de Formentera. Una patrulla d’agents armats va arribar en llanxa a l’aYa London, l’embarcació que va llogar el futbolista portuguès, per realitzar una inspecció. Segons diversos mitjans, aquest control no té res a veure amb els presumptes problemes del jugador del Reial Madrid amb la hisenda espanyola, sinó que va ser un control rutinari de vaixells que es fa cada estiu a les Illes Balears amb relació a l’impost de matriculació i als papers d’aquest tipus de iots.

Etiquetes:

El seu futur segueix a l’aire després de les informacions aparegudes fa unes setmanes a Portugal que asseguraven que volia deixar el club que presideix Florentino Pérez. Cristiano Ronaldo allargarà uns dies més les vacances que els seus companys al Madrid, ja que va disputar la Copa Confederacions a Rússia. La plantilla blanca ja es troba a Los Angeles, on ahir va iniciar l’estada de pretemporada a la Universitat d’UCLA que s’allargarà fins al 2 d’agost. Durant aquestes dates els de Zinedine Zidane disputaran amistosos contra el Barça i els dos equips de Manchester.

ARRENCA EL NOU BARÇA D'ERNESTO VALVERDE AMB 18 FUTBOLISTES

L’FC Barcelona va iniciar ahir la pretemporada amb les proves mèdiques i físiques, i amb el primer entrenament. Al matí va ser el torn de les revisions i a la tarda els 18 futbolistes citats van fer la primera sessió preparatòria sota les ordres d’Ernesto Valverde. Messi, Neymar, Piqué i Arda Turan encara no s’han incorporat perquè estan al Japó realitzant actes publicitaris amb el nou patrocinador del club.

Per la seva banda, l’exblaugrana Dani Alves va fitxar ahir pel PSG de la lliga francesa per dos cursos.

tracking