reportatge

Sergi Roberto passa d'alumne a mestre

Sergi Roberto va participar els anys 2005 i 2006 al Nike Camp i ahir hi va tornar convertit en una estrella i com un dels reclams principals del campus.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carles Puyol, Víctor Valdés o Cesc Fàbregas, aquestes van ser algunes de les estrelles que van participar al Nike Camp dels anys 2005 i 2006. Entre els nens que van gaudir de la seva presència hi havia en Sergi de Reus, que juntament amb els amics de la seva ciutat van venir al Principat per participar a l’estada. Ara, 12 anys després, Sergi Roberto no és un dels joves que admira les visites que venen, sinó que ell és un dels ídols per a molts dels que decideixen anar al campus i provoca que els nanos es quedin bocabadats amb la seva presència sobre la gespa.

La jornada d’ahir va començar amb una sessió de fotografies de Sergi Roberto amb tots els participants del Nike Camp, que va anar seguida per una improvisada roda de premsa amb les preguntes dels nens. Les inquietuds dels més joves tenien un nom propi: París Saint Germain. El gol que va aconseguir el lateral a la famosa remuntada contra el conjunt francès va centrar aquesta primera part de la seva visita al Principat. Què va sentir quan el va fer o si realment creia que era possible capgirar aquell marcador van ser alguna de les qüestions, a més dels seus inicis futbolístics o l’experiència al Nike Camp.

Tot seguit va arribar la part més seriosa, i és que tocava atendre la premsa, majoritàriament desplaçada des de Barcelona. El futbolista iniciarà avui la pretemporada amb l’FC Barcelona sota les ordres d’un nou entrenador, Ernesto Valverde, i va admetre que “encara no he parlat amb ell perquè no hem coincidit”. Va afegir que “ara quan comencem els entrenaments espero fer-ho i que em digui què vol fer amb mi, si seguir com a lateral o tornar-me a posar al mig del camp, que és on vaig començar”. En aquest sentit, va declarar que “m’agradaria estar al mig, però al final el que vull és jugar força partits, com la campanya passada”. Encara amb relació al tècnic, va dir que ha parlat “amb futbolistes de l’Athletic i tots en parlen bé. Ha fet bons anys i quan veia jugar el seu equip m’ho passava molt bé. Serà un bon tècnic per a nosaltres”.

Sergi Roberto també va parlar del mercat de fitxatges dels blaugrana, i va afirmar que “surt algun nom cada dia, no sé si són certs, però al mig del camp hi ha molts jugadors, ja veurem com acaba l’estiu”, i es va mostrar optimista amb la temporada que ara comença: “Crec que amb l’equip que tenim podem fer coses molt bones, diria als aficionats que estiguin tranquils perquè el Barça sempre vol els millors i segur que aquest curs ho passarem molt bé.” Per últim és va referir a un company a Barcelona, Leo Messi, i es va desfer en elogis cap a l’argentí: “És un plaer tenir el millor del món entre nosaltres i esperem que segueixi tota la vida al club.”

La jornada d’ahir també va comptar amb Àlex Granell, jugador del Girona, que acaba de pujar a primera divisió, i amb Ferrao, una de les estrelles del Barça de futbol sala i màxim anotador de la passada lliga amb 37 dianes.

El bàsquet agafa el protagonisme en el tram final del Nike Camp i avui serà el torn de Pierre Oriola, del València Basket. De cara a demà, els protagonistes seran el seu company Guillem Vives i el jugador del Reial Madrid Álex Suárez.

Sergi Roberto passa d'alumne a mestre

Sergi Roberto passa d'alumne a mestre

tracking