Intercanvi canari

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant aquest estiu, la Federació Andorrana de Voleibol ha engegat un programa de tecnificació per a joves amb la presència de Geni da Silva i Xavi Folguera com a mestres. Aquests dies reben una visita especial, i és que una desena de nens i nenes d’entre 12 i 15 anys de l’illa canària de la Gomera han vingut al Principat amb el seu club, el CV Agulo.

Aquest equip té una història particular, i és que el va fundar Sílvia Noguera, que va ser resident durant 27 anys a Andorra i que en va marxar fa 4 per viure a l’arxipèlag, on va fundar l’entitat fa 2 anys. Noguera fa una valoració satisfactòria d’aquestes primeres jornades al Principat “no només per aprendre de l’esport amb dos cracs com els que hi ha aquí, sinó també per una convivència amb nens i nenes amb una altra cultura i estil de vida, perquè al Principat i a les Canàries es viu molt diferent”.

Els joves no tan sols venen a jugar i a aprendre vòlei platja, ja que ahir al matí van anar a conèixer el Roc del Quer, a Ordino i tenen planificades d’altres activitats per descobrir el país abans de tornar cap a casa.

Encara no hi ha data confirmada, però els integrants d’aquest programa de la FAV tornaran el viatge i faran una estada a l’illa de la Gomera durant aquest any.

tracking