El seient lliure del Barça, sota sospita

Segons TV3, el club venia entrades alliberades pels socis com a localitats VIP

El seient lliure del Barça, sota sospita

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb la pretemporada encara sense arrencar, i sense haver fet encara cap fitxatge, l’actualitat de l’FC Barcelona passa per aspectes institucionals. Durant la jornada d’ahir, una informació de TV3 sobre una suposada anomalia en la liquidació del seient lliure en 10 partits. Aquest servei permet als abonats de l’FC Barcelona que no vagin al camp posar la seva localitat a taquilla i recuperar una part del cost (una vegada deduïts el 21% d’IVA i el 10% de despeses de gestió, club i soci es reparteixen el preu de l’entrada a parts iguals).

Etiquetes:

El que va demostrar el reportatge de la televisió pública catalana és que en alguns partits concrets l’entitat catalana convertia seients alliberats per socis en localitats VIP premium amb un augment de preu considerable, que no acabava repercutint als abonats que posaven el seu carnet a disposició del club. En vista de la polèmica que es va generar, l’FC Barcelona va haver de donar explicacions ahir a la tarda mitjançant el vicepresident i director de l’àrea social del club, Jordi Cardoner, que va declarar que “el Barça està actuant correctament i en totes les nostres actuacions només hi ha un beneficiari que és el soci de la nostra entitat”, i va afegir que “hem actuat i ho seguirem fent de la mateixa forma”.

EL BETIS ADMET L'INTERÈS DE L'FC BARCELONA PER DANI CEBALLOS

El vicepresident esportiu del Betis que també va ser entrenador de l’FC Barcelona, Llorenç Serra Ferrer, va admetre ahir durant la roda de premsa de Cristian Tello com a jugador andalús que l’entitat catalana va preguntar-li pel futbolista Dani Ceballos: “Des de Barcelona em van demanar la meva opinió sobre el jugador i la vaig donar. Poden imaginar que va ser bona.” Després d’una gran actuació a l’Eurocopa sub-21, Ceballos està al punt de mira de diversos clubs, entre els quals Barça i Reial Madrid.

Per altra banda, l’Everton va anunciar ahir el fitxatge del davanter exblaugrana Sandro Ramírez per 4 anys.

tracking