Atletisme

El Club Sant Julià obre una escola per a la base i espera uns 60 inscrits

El Club Sant Julià obre una escola per a la base i espera uns 60 inscrits

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Esportiu Sant Julià obrirà una nova escola d’aquest esport de cara a la propera temporada amb l’objectiu d’encarregar-se de la base, és a dir, acceptaran esportistes des la categoria benjamina fins a l’alevina (de 4 a 15 anys). Les inscripcions es podran començar a tramitar a partir de dilluns vinent i l’obertura oficial se celebrarà l’11 de setembre. Segons va explicar el sotsdirector de Sasectur, Òscar Balcells, “la Federació d’Atletisme compta amb 120-130 participants, mentre que nosaltres la fita que ens hem marcat és arribar a les 60 persones”.

Pel que fa al futur, va assegurar que “la intenció és consolidar-nos. Som prudents en l’inici, però estem motivats”, mentre que va continuar explicant que “la feina que hi ha al darrere està feta braç a braç amb la federació, que ens ha donat suport econòmic en un primer moment, però a mesura que anem creixent voldrem ser independents quant a capital”. El conseller d’Esports de la par­ròquia, Pere Pràxedes, va estar present a la roda de premsa de presentació i va comentar que han considerat “molt favorable el fet de poder acollir els més petits. Es tracta d’una disciplina completa i amb força modalitats”.

L’atleta del club i de la federació Clàudia Guri col·laborarà en les sessions, igual que, per exemple, Mikel de Sa, i va exposar que “tot això és força positiu, ja que d’aquesta manera els joves podran emmirallar-se amb els que estiguem ajudant. Els monitors que participaran en aquest projecte els conec i no tinc cap dubte que compliran amb escreix”. Guri, que tancarà l’actual temporada amb l’Europeu sub-23, el Campionat d’Espanya sub-23 i l’absolut, va voler exposar que “serà també important per adquirir nivell i tècnica per més endavant i aprendre valors”.

tracking