GOLF

El Golf Aravell fa 20 anys amb el Campionat del Club

El Golf Aravell fa 20 anys amb el Campionat del ClubGOLF ARAVELL

El Golf Aravell de Lleida va celebrar el cap de setmana passat el seu 20è aniversari amb una prova commemorativa: la del Campionat del Club 2017, que conseqüentment també va complir dues dècades de vida. Aquesta competició es va disputar sota la modalitat d’scracth medal, és a dir, que no es va tenir en compte l’hàndicap de la vintena de participants que hi van assistir i es van enfrontar tots amb tots.

La mecànica a l’hora de jugar va consistir en una doble volta a 36 forats cadascuna, i el primer classificat, tant de la jornada de dissabte com de la de diumenge va ser Axel-Xavier Rabanal aconseguint un total de 158 cops (79 i 79). Pel que fa a la resta de golfistes guardonats van destacar en un segon lloc de la general Antoni Armengol, amb 159 (84 i 75), mentre que finalment el podi el va tancar Pablo Pérez en sumar 164 (82 i 82). Des de l’organització van voler explicar que es va tractar del certamen més rigorós i exigent de l’any, en el qual es va veure molt de nivell.