Deulofeu, a un pas de tornar a casa

L’FC Barcelona executarà pròximament l’opció de recompra per 12 milions

Deulofeu, a un pas de tornar a casa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els estius als despatxos del Futbol Club Barcelona es desenvolupen sempre, pel que fa a les contractacions de nous futbolistes, amb complicacions, llargues negociacions i fitxatges frustrats o bé no gaire desitjats. El nom propi que està obrint, en les dar­reres setmanes, les portades de la majoria de mitjans de comunicació esportius de Catalunya i França és el del migcampista del París Saint-Germain Marco Ver­ratti, però el primer a arribar o millor dit tornar a casa serà el rossonero Gerard Deulofeu, de 23 anys, convertint-se així en el primer fitxatge culer per a la temporada 2017-2018.

Etiquetes:

Mundo Deportivo va avançar que aquesta setmana seria clau per decidir què passava amb el futur de l’extrem dret de Riudarenes (Girona) i que el Barcelona va notificar a l’Everton que faria efectiva l’opció de recompra unilateral valorada en un total de 12 milions d’euros, que venç divendres vinent. Aquesta informació de la premsa va ser ahir durant el migdia refermada per l’emissora de ràdio catalana RAC1, que hi va afegir que l’operació es farà oficial durant les properes hores. Deulofeu va ser traspassat del Barça al conjunt britànic fa dues campanyes per sis milions, aquest club el va cedir el febrer passat al Milan, però l’entitat blaugrana es va reservar la possibilitat de repescar-lo per als dos primers exercicis.

A hores d’ara Deulofeu es troba concentrat amb la selecció espanyola sub-21 disputant l’Europeu i està sent un dels artífexs de l’èxit del combinat, que és semifinalista.

tracking