curses de muntanya

Jose Martínez i Estefa Fontanet s'adjudiquen la Travessa de les Tres Parròquies

Fins a 155 corredors van creuar ahir la línia d’arribada de la Travessa de les Tres Par­ròquies que va unir Escaldes, Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella en la cursa de recorregut llarg i mitjà. En la primera, José Martínez i Estefa Fontanet es van adjudicar els triomfs de cada categoria. El corredor de l’Amics de l’Atletisme va fer els 17 quilòmetres i 3.500 metres de desnivell en 2 h 09’34’’, i poc després van arribar Vincent Pinchon i Cerni Cairat, que van completar el podi. Fontanet, per la seva part, va deixar el millor registre en 2 h 38’48’’, i la van acompanyar al podi Maria Antonia Terrasa i Nuria Samaniego. Anna Artal i Julio Rodrigues van guanyar la cursa mitja.

La prova va estar marcada també per un petit ensurt. Un participant de 41 anys va haver de ser evacuat amb helicòpter fins a l’hospital en haver-se fet mal al turmell. A la tarda, però, ja havia estat donat d’alta.