Curses de muntanya

Els germans Casal, Top-20 a l'Skymarathon de Livigno

El Marc va acabar en onzena plaça, i l’Òscar va ser el setzè classificat

Els germans Casal, Top-20 a l'Skymarathon de LivignoALBERT JORQUERA

Els germans Casal van afrontar ahir una nova prova de l’Skyrunner World Series 2017 en la modalitat sky classic amb la disputa de la cursa de Livigno, a Itàlia. El recorregut constava de 34 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 2.700 metres. Tots dos competidors van fer una primera part de cursa satisfactòria entre el grup dels corredors capdavanters i es van situar en 5a i 6a plaça després de la primera ascensió.

Amb la carrera avançant i un traçat poc favorable a les seves característiques, els andorrans van baixar de posicions, i Marc Casal va entrar a la meta en 11a plaça, minvat per unes rampes a les cames des del quilòmetre 28, amb un temps de 4 h 13’23”. Les sensacions no van ser del tot bones, però l’esportista va fer una valoració positiva “per haver rebaixat el seu temps tot i no haver millorat pel que fa a la classificació”. Per la seva banda, Òscar Casal va finalitzar el 16è amb un registre de 4 h 32’05”.

El vencedor a Itàlia va ser el local Tadei Pivk, que va assolir una marca de 3 h 52’42”. Els altres dos ocupants del podi van ser Aritz Egea i Edu Hernández. En categoria femenina es va imposar Maite Maiora amb 4 h 37’30”.