Cristiano Ronaldo eclipsa la Confederacions

Les notícies sobre el futur del portuguès deixen l’inici del torneig en un segon pla

Cristiano Ronaldo eclipsa la Confederacions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El terratrèmol que es va produir divendres al món del futbol amb les informacions referides al futur de Cristiano Ronaldo encara porten cua. La voluntat del portuguès d’abandonar el Reial Madrid té com a principal motiu la denúncia que va interposar la fiscalia contra el futbolista per no haver declarat 14,7 milions d’euros, presumptament. Segons les notícies aparegudes, Ronaldo se sent perseguit per la justícia espanyola i creu que el club presidit per Florentino Pérez no l’ha defensat de manera suficient, tot i que l’entitat madrilenya va publicar un comunicat en què es va declarar “absolutament convençuda de la innocència del jugador”.

El jugador encara no ha pres la paraula públicament per parlar d’aquest tema, però sí que ho va fer l’internacional lusità Rui Patricio, des de Rússia, on Portugal disputa la Copa Confederacions, i va mostrar el seu suport a Ronaldo: “Ell està pensant en l’equip, segur que farà un gran torneig. El veig entrenant al cent per cent amb l’objectiu de guanyar aquesta copa.” El seu seleccionador, Fernando Santos, va declarar que “posaria les mans al foc per ell, com a futbolista. Sempre ha ensenyat del que és capaç”.

Enmig de tota aquesta polèmica, Portugal inicia avui la seva participació a la Copa Confederacions, que s’està disputant a Rússia. Els de Fernando Santos debutaran aquesta tarda (17.00 hores) al torneig contra la selecció de Mèxic a Kazan. L’altre partit de la jornada serà a Moscou a partir de les vuit del vespre i enfrontarà els combinats de Camerun i Xile.

La competició es va iniciar ahir amb la victòria per 2 a 0 del conjunt amfitrió contra Nova Zelanda a Sant Petersburg, amb un gol de Boxall en pròpia porta i un altre de Smolov.

tracking