Motociclisme

Cristian España compleix l'objectiu amb el cinquè lloc

El pilot del Principat certifica a la ciutat italiana el seu bon moment de forma físic amb la nova escuderia andorrana

Cristian España compleix l'objectiu amb el cinquè lloc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot de motociclisme Cristian España va finalitzar ahir la seva presència al Ral·li de Sardenya amb una quarta posició en 2 h 37’41’’, a la darrera etapa del raid, de 140 quilòmetres. Les especials de la quarta ronda de dimecres el van fer ascendir fins a la cinquena plaça de la classificació general i, finalment, es va mantenir en aquest lloc amb un temps acumulat de 12 h 41’55’’ al damunt de la seva KTM 450.

“Marxem amb l’objectiu que ens havíem proposat que és el més important. Tenia poc a guanyar i molt a perdre, així que hem sortit com si estigués entrenant, sense pressió”, va explicar el del Principat sobre les seves sensacions finals. “Des del principi sabia que el recorregut era força llarg i no podíem cometre errors, encara que el perseguidor el teníem a vuit minuts i disposàvem d’una mica de marge per poder anar més tranquils”.

España va encetar aquesta cita, per primera vegada a la temporada, amb l’escuderia que va fundar a principi de maig i està al 100% bolcat amb aquest esport, declarant que “he demostrat que Andorra té candidats per estar a dalt de tot de les taules i considero que estem al nivell dels que són professionals”. La propera cita en la qual buscarà “millorar dia a dia i continuar en la mateixa direcció” serà el mes de juliol a la Baja Aragón, que se celebrarà a Terol entre els dies 21 i 23.

tracking