L'FC Andorra segueix molt tocat anímicament pel tràgic final de curs

L'FC Andorra segueix molt tocat anímicament pel tràgic final de cursFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de l’FC Andorra, Albert Ferré, va fer ahir el primer balanç de la temporada. La tràgica i recent mort d’Emili Vicente encara manté tot el club enfonsat moralment i per aquest motiu desitjava un temps més de reflexió per a tots. Un període per pensar en el futur i com encarar el nou projecte que ha de començar de zero. Sobre el curs conclòs diumenge passat, sense el premi de l’ascens, va assegurar que “el balanç és excel·lent, sempre amb algun però. L’equip ha afrontat dures circumstàncies, com ara la marxa del Justo al principi o, malauradament, quan ens va deixar l’Emili, i la plantilla ho ha bordat i ha mostrat professionalitat encara que siguin amateurs”, va valorar Fer­ré en clau esportiva.

Etiquetes:

El president sí que es va referir a les prioritats després del temps de reflexió. Primer se centrarà a cercar un nou entrenador abans que fixar-se en la plantilla. Ja s’han ofert alguns tècnics provinents d’Espanya per dirigir l’equip, malgrat que “la intenció sempre és tenir el màxim de gent del país”.

Ferré també va confessar que té “la intenció es seguir” en el càrrec, però “el pal ha estat molt gros” i per tant necessita “un temps de reflexió”. També ho volen molts membres de la plantilla. “La majoria vol continuar”, va indicar el president, malgrat que s’esperen algunes baixes importants de jugadors atrets per la lliga andorrana, com és habitual cada estiu. Un dels que segur que no seguiran és Kike Espinosa. L’FC Andorra va fer oficial ahir que no renova de mutu acord. Ell volia tornar a casa i el club pensava que no havia acabat de rendir com s’esperava.

tracking