L'FC Andorra disputa a Sants un duel a cara o creu

L'FC Andorra disputa a Sants un duel a cara o creu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra disputa aquest migdia l’última jornada de la lliga del grup 1 de primera catalana contra la UE Sants. L’equip, que estarà dirigit per Richard Imbernón i Eloy Casals, necessita sumar els 3 punts si vol assegurar la promoció d’ascens i somiar de pujar directe en funció del que passi a l’altre partit que enfrontarà a la mateixa hora Horta i Lloret. Un triomf dels tricolors combinat amb un empat o victòria del l’equip gironí significaria pujar a la tercera divisió espanyola. En canvi, si els hortencs també s’imposen, els andorrans aspirarien només a la promoció contra el Reus B, que se celebraria l’11 i 18 de juny.

Etiquetes:

A la UE Sants li serveix l’empat, i Cristian Martínez va reconèixer que “esperem que ells estiguin ficats al darrere i intentin sortir ràpid al contraatac perquè tenen jugadors hàbils al davant. A més, com que amb l’empat en tenen prou no crec que arrisquin al principi, però nosaltres ens hem d’intentar avançar per posar-los nerviosos”. Sobre el matx que han de plantejar els del Principat, l’extrem internacional va dir que “no ens queda altra que sortir a guanyar, però no ens hem de tornar bojos a l’inici perquè hem de ser molt sòlids defensivament. Crec que la clau serà que siguem eficaços de cara a gol i materialitzem les ocasions que puguem fabricar”.

El conjunt va fer nit a Barcelona ahir de cara al matx que s’iniciarà a partir de les dotze del migdia al Camp de l’Energia de la capital catalana.

tracking