reportatge

Un triomf inèdit

Vicky Jiménez va fer història en aconseguir el Campionat de Catalunya en categoria infantil. Ella és alevina, i també va gua-nyar el torneig entre les tennistes de la seva edat al febrer.

Un triomf inèditFAT

Vicky Jiménez es va proclamar dissabte campiona de Catalunya en categoria infantil després de superar per 6-2 i 6-4 Leire Fernández. Va jugar contra tennistes que tenen fins a 14 anys, mentre que ella en té 11 i per edat encara és alevina. Entre les de la seva generació també havia guanyat el Campionat de Catalunya el mes de febrer. L’andorrana va fer història, i és que mai ningú s’havia imposat als dos tornejos a la mateixa temporada. El seu pare i entrenador, l’extennista Joan Jiménez, es va mostrar satisfet per aquests resultats: “estem molt contents perquè la Vicky va fer un torneig espectacular. Al no ser la seva categoria, es va haver d’enfrontar a moltes caps de sèrie, però només va perdre un set en els sis partits que va jugar, a les semifinals”.

Les claus per aconseguir aquests espectaculars resultats són moltes, però el seu pare en destaca quatre: el sacrifici, les ganes, la dedicació i la qualitat. “Ella té la qualitat, però també hi posa moltes hores entrenant en moments complicats després de passar el dia estudiant. Però al final, en qualsevol esport s’ha de renunciar a coses, si no és complicat arribar a algun lloc”. Aquest últim èxit no és el primer de l’any, ja que Vicky Jiménez ha guanyat 7 tornejos en el que portem de curs. I la competició encara no ha acabat, ja que actualment es troba a Alacant per disputar la Babolat Cup, on debutarà avui. Arriba com a 2a cap de sèrie i la seva principal rival per alçar la copa serà Naroa Aranzábal.