L'autòpsia revela que Emili Vicente va patir una aturada cardíaca

La missa funeral per l’entrenador de l’FC Andorra es durà a terme avui, a les 16 h, a la catedral de la Seu d’Urgell

L'autòpsia revela que Emili Vicente va patir una aturada cardíacaLEO DELSHAMS / SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La mort dijous al matí de l’entrenador de l’FC Andorra, Emili Vicente, quan anava en bicicleta a la carretera de Canòlich va deixar commocionat tot el món del futbol català i del Principat. Aquest sentiment encara era molt latent ahir en totes les persones que el coneixien i que van tractar amb ell, tant dins com fora del camp. Va ser ahir mateix al matí quan se li va practicar l’autòpsia. L’informe preliminar va determinar que va ser una aturada cardíaca el que li va provocar la mort. No obstant això, en tractar-se d’una persona que feia esport habitualment, no es considerava que fos el sobreesforç de pujar per la car­retera de Canòlich el causant directe, sinó que podria haver estat el desencadenant d’un possible problema cardíac.

Avui es durà a terme la missa funeral a la Seu d’Urgell, a les 16 h. En aquesta hi assistiran familiars, amics i els membres de la seva altra família: la del futbol. Entre ells, la plantilla i directiva de l’FC Andorra, que estan destrossades i ahir no van fer l’entrenament habitual del divendres.

Per la seva part, la Federació Catalana de Futbol va accedir a la petició del club del Principat d’ajornar el partit al camp del Sants de demà, i el partit es jugarà el diumenge 4 de juny a les 12 h. Per mantenir l’horari unificat amb l’altre aspirant a l’ascens, l’enfrontament entre l’Horta i el Lloret també es va decidir ajornar a la mateixa data i hora. A més, del grup 2 es va canviar de data el partit del Lleida Esportiu Terraferma B, club en què va militar Vicente, contra el Sant Cristóbal.

Tant els tres clubs com l’ens català van posar totes les facilitats per ajornar-lo. Des de la Federació Andorrana de Futbol van mostrar tot el seu suport al conjunt de primera catalana i fins i tot van oferir-se per ajudar en tot el que fos al club, incloent a la banqueta. De moment, el preparador físic, Bernat Montoya, i el vicepresident i exjugador, Xavi Gil, es faran càrrec de l’equip a partir de l’entrenament de dimarts. El club no té previst buscar un nou entrenador per aquest curs.

MULTITUDINARI HOMENATGE A VICENTE A L'INEFC DE LLEIDA

El complex de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalu-nya a Lleida, on Emili Vicente era professor de futbol, va acollir ahir al matí un concorregut i sentit homenatge per part d’alumnes i companys de professió en memòria del tècnic de la Seu d’Urgell.

tracking