Bàsquet

El MoraBanc força el partit de desempat amb un triomf espectacular contra el Madrid

Els de Joan Peñarroya han estat molt superiors en el segon temps i han acabat imposant-se per 89 a 77

El MoraBanc ha derrotat el Madrid per 89 a 77 en el segon partit dels quarts de final del play-off de la Lliga Endesa i diumenge jugarà el partit de desempat a la capital espanyola. Els jugadors de Joan Peñarroya s'han refet de la derrota patida fa dos dies a la pista dels blancs i han aconseguit un triomf espectacular fonamentat en un brillant tercer quart en el qual ha anotat 34 punts en tan sols deu minuts. L'avantatge assolit, que ha arribat als 18 punts, l'ha sabut gestionar durant el darrer període.

La victòria, la més espectacular de la temporada, ha encès el deliri de l'afició que omplia la Bombonera de gom a gom. De fet, des del retorn a l'ACB, aquesta ha estat la primera ocasió en què els andorrans han pogut superar el Reial Madrid. El tercer i definitiu partit de la sèrie es jugarà diumenge a les 19.15 hores a Madrid.