Motociclisme

Hayden no es recupera de l'accident i mor als 35 anys

L’hospital Maurizio Bufalini va confirmar ahir la defunció del pilot

Hayden no es recupera de l'accident i mor als 35 anys

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nord-americà Nicky Hayden va morir ahir als 35 anys, segons va confirmar l’hospital de Cesena (Itàlia) Maurizio Bufalini, on estava ingressat des del 17 de maig. El campió del món de MotoGP de l’any 2006 i l’actual pilot de la categoria Superbikes amb Honda va ser atropellat per un cotxe a la província de Rimini, mentre entrenava amb la seva bicicleta. Arran d’aquest sinistre es trobava des del seu ingrés en situació crítica per les greus ferides que va patir.

El corredor estava amb un grup de ciclistes i el cop va ser tan impressionat que va trencar el parabrises de l’automòbil i posteriorment va caure sobre la carretera. Per la seva banda, el conductor va resultar il·lès. L’afició per les motos li venia de família, ja que el seu pare va ser professional de dirt track i la seva mare i germana també van formar part del món del motor.

Quant al seu palmarès cal destacar que va ser el campió més jove de Superbikes dels Estats Units, va debutar a MotoGP de la mà d’Honda el 2003, dos anys més tard es va embutxacar el seu primer Gran Premi i el 2009 va signar per l’escuderia Ducati fins al 2014, amb resultats fluixos.

tracking