Futbol sala

El SAE Sant Julià trenca l'hegemonia de l'Encamp i guanya el Canut als penals

El SAE Sant Julià va trencar ahir l’hegemonia del màxim dominador dels últims anys del futbol sala andorrà a la final de la 33a edició del Memorial Canut. El conjunt dirigit per Joan Foix va haver d’anar als penals d’un partit boig per poder sumar el primer títol del jove projecte lauredià. Els canvis de dinàmica dominadora van ser constants, però va ser el SAE qui va anar més temps per davant.

De fet, quan restaven sis minut per acabar, el resultat era de 2 a 4, amb gols d’Òscar da Cunha, Aitor Garcia, Nacho Llamas i un golàs d’Àlex Palau de porteria a porteria, mentre que Carlos Barbosa i Àlex Férriz havien fet els dels encampadans. No obstant això, el porter jugador va ser productiu per als de Lluís Cruz, que van fer dos gols en dos minuts, un de Marçal Raventós i l’altre de Férriz, i van enviar el duel als penals (4 a 4).

En aquests, Palau es va consagrar com l’home del partit aturant una pena màxima a Marc Eduard López i, després d’una errada d’Hugo Geada, una altra a Sergi Joan Silva. A més, just després va fer el gol de la victòria al setè penal i donava el primer títol al SAE (6 a 7 als penals). El porter del conjunt lauriedià va rebre el premi a millor jugador de la final.