L'FC Andorra tomba el Ripollet en 30 minuts i és el líder momentani

Els d’Emili Vicente fan la seva feina gràcies a les dianes de Cristian Martínez en dues ocasions i Roger Ezquer

L'FC Andorra tomba el Ripollet en 30 minuts i és el líder momentaniFernando Galindo

L’FC Andorra va superar ahir a la tarda a la Borda Mateu el CF Ripollet per un contundent 3 a 0 i va tancar així una fase regular com a local amb un balanç de 10 triomfs, 4 empats i 3 derrotes. Els d’Emili Vicente, que es van situar líders momentanis en espera del que facin avui Horta i Sants, van deixar la feina enllestida en mitja hora de joc, gràcies a les dianes de Cristian Martínez, en dues ocasions, i Roger Ezquer.

L’extrem va obrir la llauna al minut 12 rematant des de dins de l’àrea gran una passada mil·limètrica de Marc Pujol, en una jugada assajada. Onze minuts més tard va arribar el gol de Roger Ezquer, el primer del seu compte particular, després d’una fantàstica combinació amb Aleix Cisteró al límit de l’àrea petita. Finalment, a quinze per al descans, una altra vegada Cristian, que és el màxim golejador de l’equip amb un total de 16, va aprofitar una centrada rasa de Ludovic Clemente que li va permetre rematar plàcidament a boca de canó a pocs metres de la línia de porteria. Arran del contundent resultat els visitants es van veure superats i van cometre una sèrie d’entrades que van escalfar el xoc i van fer treballar de valent el col·legiat maresmenc Sergi Jacas, que va amonestar en quatre minuts tres jugadors del conjunt del Vallès Occidental. Una resposta possiblement perquè ja són matemàticament carn de segona catalana, mentre que per la banda dels locals van veure la groga Roger Ezquer al 41 i Jordi Pedrós al 67, sense cap tipus de sancions per acumulació.

Els del Principat es van retrobar d’aquesta manera amb la victòria i el gol a casa, ja que des de l’1 d’abril no vencien ni sumaven els tres punts. El tècnic, Emili Vicente, va aprofitar la segona meitat, en la qual no va succeir pràcticament res, per fer canvis pensant en el darrer enfrontament de lliga del proper diumenge a les dotze del migdia al camp del Sants. “Seguim depenent de nosaltres almenys per al segon lloc. Ser a tercera és el somni des que vam començar el curs i hem de fer un últim esforç, ja que la il·lusió és màxima”, va dir Vicente.