Futbol sala

El CE Sant Julià tanca la temporada com a local amb un empat en un partit boig

El CE Sant Julià tanca la temporada com a local amb un empat en un partit boigFernando Galindo

El CE Sant Julià va disputar ahir l’últim partit de la temporada a la seva pista davant el Restaurant Lo Cargol Lleida, cinquè a la classificació de tercera divisió espa­nyola. Malgrat ja tenir assegurat l’objectiu de la permanència, els de Jorge Dias volien acomiadar la temporada davant l’afició gua-nyant i van anar a buscar el triomf des del principi. Òscar va inaugurar el marcador al primer minut. El duel, però, va ser una anada i tornada constant, amb molts canvis en el marcador. Els visitants van capgirar en dos minuts l’electrònic al 10’ i 11’, i Cristian Gonçalves i Xavi Santaella van tornar a posar el domini local amb dos gols pràcticament seguits, als minuts 15 i 16.

Es va arribar amb un 3 a 2 al descans, i el ritme anotador no es va aturar a la represa. Els lleidatans empataven quan havien passat dos minuts, però Cristian, novament, i Esteve Vidal van situar el 5 a 3 al 27’. Quan semblava que el triomf local estava encarrilat els visitants van tenir uns instants molt bons i en només quatre minuts van fer tres gols, situant-se per davant. No obstant això, al 38 Santaella va signar el doblet i va assegurar un punt per tancar el curs a casa. Diumenge vinent, últim partit de la temporada a la pista de l’Esplugues.